Сьогодення біологічної науки

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Сьогодення біологічної науки
    (2018)
    У збірнику представлені матеріали Міжнародної наукової конференції з дистанційною участю «Сьогодення біологічної науки». Розглядаються здобутки і результати оригінальних наукових досліджень у галузі біологічних наук, що охоплюють широке коло питань з ботаніки, зоології, генетики, біотехнології, анатомії і фізіології людини, експериментальної біології та методики навчання біологічних дисциплін. Збірник призначений для науковців, викладачів, аспірантів та студентів, а також для широкого кола читачів.
  • Документ
    Сьогодення біологічної науки
    (2019)
    У збірнику представлені матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції з дистанційною участю «Сьогодення біологічної науки». Розглядаються здобутки і результати оригінальних наукових досліджень у галузі біологічних наук, що охоплюють широке коло питань з ботаніки, зоології, генетики, біотехнології, анатомії і фізіології людини, експериментальної біології та методики навчання біологічних дисциплін. Збірник призначений для науковців, викладачів, аспірантів та студентів, а також для широкого кола читачів. Відповідальність за достовірність інформації, авторство поданого матеріалу, точність назв, прізвищ та цитат несуть автори.
  • Документ
    Сьогодення біологічної науки
    (2018)
    У збірнику представлені матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції з дистанційною участю «Сьогодення біологічної науки». Розглядаються здобутки і результати оригінальних наукових досліджень у галузі біологічних наук, що охоплюють широке коло питань з ботаніки, зоології, генетики, біотехнології, анатомії і фізіології людини, експериментальної біології та методики навчання біологічних дисциплін. Збірник призначений для науковців, викладачів, аспірантів та студентів, а також для широкого кола читачів. Відповідальність за достовірність інформації, авторство поданого матеріалу, точність назв, прізвищ та цитат несуть автори.