Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/1117
Title: Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері
Other Titles: Prospects National Traditions and Ethnic Cuisine in the Hotel and Restaurant Business
Authors: Самодай, Валентина Петрівна
Samodai, Valentyna Petrivna
Локоть, Владислав Олексійович
Lokot, Vladyslav Oleksiiovych
Keywords: національна страва
ресторан
етнічна кухня
традиції
national dish
restaurant
ethnic cuisine
traditions
Issue Date: 2016
Publisher: Львівський інститут економіки і туризму
Citation: Самодай, В. П. Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Локоть // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки : збірник наукових статей / МОН України, Львівський інститут економіки і туризму ; [редкол.: І. О. Бочан та ін.]. – Львів : ЛІЕТ, 2016. – № 11. – С. 221–225.
Abstract: У статті проаналізовано використання національних традицій, впровадження високих стандартів та перспективи використання етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері.
The article analyzes the use of national traditions, implementation of high standards and prospects for the use of ethnic cuisine in the hotel and restaurant sphere.
URI: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/1117
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samodai_Perspektyvy vykorystannia.pdf2,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.