Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/1117
Назва: Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері
Інші назви: Prospects National Traditions and Ethnic Cuisine in the Hotel and Restaurant Business
Автори: Самодай, Валентина Петрівна
Samodai, Valentyna Petrivna
Локоть, Владислав Олексійович
Lokot, Vladyslav Oleksiiovych
Ключові слова: національна страва
ресторан
етнічна кухня
традиції
national dish
restaurant
ethnic cuisine
traditions
Дата публікації: 2016
Видавництво: Львівський інститут економіки і туризму
Бібліографічний опис: Самодай, В. П. Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Локоть // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки : збірник наукових статей / МОН України, Львівський інститут економіки і туризму ; [редкол.: І. О. Бочан та ін.]. – Львів : ЛІЕТ, 2016. – № 11. – С. 221–225.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано використання національних традицій, впровадження високих стандартів та перспективи використання етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері.
The article analyzes the use of national traditions, implementation of high standards and prospects for the use of ethnic cuisine in the hotel and restaurant sphere.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/1117
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samodai_Perspektyvy vykorystannia.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.