Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Львівський інститут економіки і туризму
Анотація
У статті проаналізовано використання національних традицій, впровадження високих стандартів та перспективи використання етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері.
The article analyzes the use of national traditions, implementation of high standards and prospects for the use of ethnic cuisine in the hotel and restaurant sphere.
Опис
Ключові слова
національна страва, ресторан, етнічна кухня, традиції, national dish, restaurant, ethnic cuisine, traditions
Бібліографічний опис
Самодай, В. П. Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Локоть // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки : збірник наукових статей / МОН України, Львівський інститут економіки і туризму ; [редкол.: І. О. Бочан та ін.]. – Львів : ЛІЕТ, 2016. – № 11. – С. 221–225.
Зібрання