Навчальні видання

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Історія наукової думки у фізичній культурі
    (ФОП Цьома С. П., 2023) Лазоренко Сергій Анатолійович; Lazorenko Serhii Anatoliiovych
    Навчально-методичний посібник розрахований на здобувачів наукового ступеню доктора філософії, спеціальності 017 Фізична культура і спорт. Інформація у навчально-методичному посібнику представлена аналізом та узагальненням діалектики історичного процесу становлення світових та національних наукових думок у фізичній культурі від палеоліту до сьогодення. З точки зору системного підходу у дослідженнях, зазначені наукові результати є гносеологією (теорією пізнання) людської експериментальної діяльності у фізичному вихованні від емпіричних знань до їх теоретизації.
  • Документ
    Нетрадиційні форми занять з фізичного виховання
    (2021) Востоцька Ірина Федорівна; Vostotska Iryna Fedorivna; Головченко Олексій Іванович; Holovchenko Oleksii Ivanovych; Титович Андрій Олександрович; Tytovych Andrii Oleksandrovych
    У навчальному посібнику міститься інформація про зміст та особливості проведення веселих спортивних свят, квестів та міні-квестів за програмним матеріалом. Навчальний посібник створено для студентів та викладачів з фізичного виховання педагогічних університетів.
  • Документ
    Термінологія сучасних силових одноборств та спортивної боротьби
    (2020) Лазоренко Сергій Анатолійович; Lazorenko Serhii Anatoliiovych; Балашов Дмитро Іванович; Balashov Dmytro Ivanovych; Лазоренко Станіслав Сергійович; Lazorenko Stanislav Serhiiovych
    У словнику розкрито зміст термінів, які використовуються під час вивчення таких навчальних дисциплін: «Атлетизм», «Одноборства з методикою викладання», «Боротьба та методика викладання», «Силові одноборства», «Тренажери» тощо; у практичній діяльності в ДЮСШ, КДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ; у спортивних клубах та під час проходження тренерської практики. Розраховано для студентів та викладачів інститутів фізичної культури, факультетів фізичної культури, тренерів та інструкторів позанавчальних освітніх закладів різних форм власності.