Про деякі застосування теорії графів

Анотація
У статті розглянуто деякі застосування теорії графів в науці та техніці, а саме як графи застосовуються в інформації, хімії,біології, медицині, фізиці, екології, психології та соціології, архітектурі та будівництві.
The paper considers some applications of graph theory in science and technology, in particular as graphs used in information science, chemistry, biology, medicine, physics, ecology, psychology, sociology, architecture and construction.
Опис
Ключові слова
графи, graphs, графи й інформація, graphs and information, графи в хімії, graphs in chemistry, графи в біології, graphs in biology, графи в медицині, graphs in medicine, графи в фізиці, graphs in physics, графи в екології, graphs in ecology, графи в психології та соціології, graphs in psychology and sociology, графи в архітектурі та будівництві, graphs in architecture and construction
Бібліографічний опис
Кушнерьов О. Про деякі застосування теорії графів [Текст] / О. Кушнерьов // Фізико-математична освіта : збірник наукових праць. – Суми : Вид-во фізико-математичного факультету СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2015. – № 1 (7). – С. 50–56.