Впровадження в навчальний процес професійно спрямованих завдань для майбутніх технологів харчової промисловості ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
СумДПУ імені А. С. Макаренка
Анотація
У статті проаналізовані шляхи здійснення професійно орієнтованого навчання хімічних дисциплін у підготовці технологів харчової промисловості ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації за допомогою виконання завдань з хімічних дисциплін із професійно значущим змістом. Відмічені основні методичні вимоги, прийоми розробки, функції, типи зазначенихзавдань.
In the article ways of realization of professional oriented study is analyzed during unting of tasks from chemistry with professional orientation of content for the technologists  Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології, 2011, № 1 (11) of food industry of higher educational establishments of the l-ll accredited levels, the main demands, methods of construction, functions, types of mentioned tasks.
Опис
Ключові слова
задача, навчальна задача, міжпредметні задачі, професійно орієнтовані завдання, методичні вимоги, функції, типи професійно орієнтованих завдань, task, educational task, intersubjects tasks, professional oriented tasks, methodical demands, functions, types of professional oriented tasks
Бібліографічний опис
Кисла, О. Г. Впровадження в навчальний процес професійно спрямованих завдань для майбутніх технологів харчової промисловості ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації [Текст] / О. Г. Кисла // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, О. В. Єременко, О. В. Михайличенко [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2011. – № 1 (11). – С. 119–126.