Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/541
Назва: Розвиток ресторанної справи на сучасному етапі в Україні
Інші назви: Restaurant Business Development in Ukraine at the Present Stage
Автори: Самодай, Валентина Петрівна
Samodai, Valentyna Petrivna
Старинська, Владислава Олегівна
Starynska, Vladyslava Olehivna
Ключові слова: конкурентоспросможність
ресторанна справа
ресторан
заклад громадського харчування
інтер’єр
клієнтські потоки
підприємство
interior
enterprise competitiveness.
restaurant business
restaurant
catering
client flow
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Самодай, В. П. Розвиток ресторанної справи на сучасному етапі в Україні [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Старинська // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія «Економічні науки» : зб. наук. ст. / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму ; редкол.: І. О. Бочкан, Н. Є. Паньків та ін. – Львів : ЛІЕТ, 2015. – № 10. – С. 36–41.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто історичні аспекти розвитку ресторанної справи на території України, виявлено вплив розташування ресторанного господарства на клієнтські потоки та конкурентоспросможність, досліджено проблеми та перспективи розвитку ресторанної галузі в державі.
In the article examined historical aspects of restaurant business in Ukraine, and the effects of the location of restaurants on client flows and competitiveness, studied the problems and prospects of development of restaurant industry in the state.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/541
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok restorannoi spravy.pdf3,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.