Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/541
Title: Розвиток ресторанної справи на сучасному етапі в Україні
Other Titles: Restaurant Business Development in Ukraine at the Present Stage
Authors: Самодай, Валентина Петрівна
Samodai, Valentyna Petrivna
Старинська, Владислава Олегівна
Starynska, Vladyslava Olehivna
Keywords: конкурентоспросможність
ресторанна справа
ресторан
заклад громадського харчування
інтер’єр
клієнтські потоки
підприємство
interior
enterprise competitiveness.
restaurant business
restaurant
catering
client flow
Issue Date: 2015
Citation: Самодай, В. П. Розвиток ресторанної справи на сучасному етапі в Україні [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Старинська // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія «Економічні науки» : зб. наук. ст. / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму ; редкол.: І. О. Бочкан, Н. Є. Паньків та ін. – Львів : ЛІЕТ, 2015. – № 10. – С. 36–41.
Abstract: У статті розглянуто історичні аспекти розвитку ресторанної справи на території України, виявлено вплив розташування ресторанного господарства на клієнтські потоки та конкурентоспросможність, досліджено проблеми та перспективи розвитку ресторанної галузі в державі.
In the article examined historical aspects of restaurant business in Ukraine, and the effects of the location of restaurants on client flows and competitiveness, studied the problems and prospects of development of restaurant industry in the state.
URI: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/541
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok restorannoi spravy.pdf3,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.