Розвиток ресторанної справи на сучасному етапі в Україні

Анотація
У статті розглянуто історичні аспекти розвитку ресторанної справи на території України, виявлено вплив розташування ресторанного господарства на клієнтські потоки та конкурентоспросможність, досліджено проблеми та перспективи розвитку ресторанної галузі в державі.
In the article examined historical aspects of restaurant business in Ukraine, and the effects of the location of restaurants on client flows and competitiveness, studied the problems and prospects of development of restaurant industry in the state.
Опис
Ключові слова
конкурентоспросможність, ресторанна справа, ресторан, заклад громадського харчування, інтер’єр, клієнтські потоки, підприємство, interior, enterprise competitiveness., restaurant business, restaurant, catering, client flow
Бібліографічний опис
Самодай, В. П. Розвиток ресторанної справи на сучасному етапі в Україні [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Старинська // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія «Економічні науки» : зб. наук. ст. / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму ; редкол.: І. О. Бочкан, Н. Є. Паньків та ін. – Львів : ЛІЕТ, 2015. – № 10. – С. 36–41.
Зібрання