Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамодай, Валентина Петрівна-
dc.contributor.authorSamodai, Valentyna Petrivna-
dc.date.accessioned2016-12-23T09:54:41Z-
dc.date.available2016-12-23T09:54:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСамодай, В. П. Технологія готельної справи [Текст] : навчальний посібник / В. П. Самодай ; Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : СумДПУ ім. А. С. Макаренка, 2012. – 308 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/707-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладено матеріал лекційного курсу з технології готельної справи, розглянуто методологічні, теоретичні та практичні основи готельного бізнесу. Досліджено історичні факти зародження, розвитку і сучасного стану готельної сфери, подано типологію та класифікацію засобів розміщення, систематизовано теоретичні основи технології виробничих процесів, організаційні аспекти та управлінські засади в готельних підприємствах. Розкрито поняття якості готельних послуг та їх стандартизацію згідно за світовими критеріями, охарактеризовано світові готельні ланцюги та їх функціонування на національному рівні, подано інноваційні методи сучасних маркетологів для просування готельного продукту на внутрішній та зовнішні ринки готельної індустрії. Особлива увага акцентується на питаннях формування і розвитку сфери гостинності. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які планують пов’язати свою подальшу діяльність з туристичною сферою, зокрема з готельною індустрією, викладачів вищих навчальних закладів і працівників, зайнятих у секторі туризму і гостинності.uk_UA
dc.description.abstractThe book contained material of lectures on technology hospitality, considered methodological, theoretical and practical foundations of the hotel business. Researched historical facts of the origin, development and current state of the hotel sector, given the typology and classification of accommodation systematized theoretical fundamentals of manufacturing processes, organizational and management aspects of the hotel business principles. The concept of quality hotel services and their standardization at world according to the criteria described global hotel chains and their functioning at the national level, given the innovative methods of modern marketing to promote the hotel product on the domestic and foreign markets hospitality industry. Particular attention is paid to the issues of formation and development of hospitality. The book is designed for high school students who plan to devote their future activities with tourism sector, particularly in the hotel industry, academics and workers employed in tourism and hospitality.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумДПУ ім. А. С. Макаренкаuk_UA
dc.subjectтехнологія гостинностіuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectготельний секторuk_UA
dc.subjectорганізація і управлінняuk_UA
dc.subjectсфера туризмуuk_UA
dc.subjectінноваційні методиuk_UA
dc.subjectсучасний маркетингuk_UA
dc.subjecttechnology hospitalityuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjecthotel sectoruk_UA
dc.subjectorganizational and managementuk_UA
dc.subjecttourism sectoruk_UA
dc.subjecthotel industryuk_UA
dc.subjectinnovative methodsuk_UA
dc.subjectmodern marketinguk_UA
dc.titleТехнологія готельної справиuk_UA
dc.title.alternativeTechnology Hospitalityuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.udc.udc640.41:658.64(075.8)uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia_hotelnoi_spravy.pdf7,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.