Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2023)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників міжнародної науково-практичної конференції «Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті». Проблематика наукових розвідок: мовна особистість в об’єктиві гуманітаристики; формування культуромовної особистості в умовах інформаційної доби; компетентнісний підхід у навчанні української мови; педагог як культуромовна особистість. Збірник рекомендовано для широкого кола фахівців.
  • Документ
    Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті
    (2022)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників міжнародної науково-практичної конференції «Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті». Проблематика наукових розвідок: мова як вияв національної свідомості; мовна особистість в об’єктиві гуманітаристики; дискурс у сучасній комунікативно-дискурсивній парадигмі; формування культуромовної особистості учнів в умовах інформаційної доби; компетентісний підхід у навчанні української мови крізь призму елементів народознавства: компаративістичний вимір; педагог як культуромовна особистість; текстоцентричний підхід до формування українськомовної комунікативної компетентності студентів.
  • Документ
    Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2018-12)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників міжнародної науково-практичної конференції «Культуромовна особистість фахівця у ХХІ столітті». Проблематика наукових розвідок: мова як вияв національної свідомості; мовна особистість в об’єктиві гуманітаристики; дискурс у сучасній комунікативно-дискурсивній парадигмі; формування культуромовної особистості учнів в умовах інформаційної доби; компетентісний підхід у навчанні української мови крізь призму елементів народознавства: компаративістичний вимір; педагог як культуромовна особистість; текстоцентричний підхід до формування українськомовної комунікативної компетентності студентів. Збірник рекомендовано для широкого кола фахівців.