Перегляд за Автор "Nahorna O. D."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Методичні рекомендації щодо застосування дієтотерапії як засобу оздоровлення(СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2019) Міхеєнко Олександр Іванович; Mikheienko Oleksandr Ivanovych; Нагорна О. Д.; Nahorna O. D.У статті розглянуто основні правила харчування та надано рекомендації щодо режиму, якісних і кількісних характеристик їжі в практиці оздоровлення. Подано дефініцію культури харчування як систему знань і практичного досвіду, спрямованих на оздоровлення організму людини через споживання їжі, яка передбачає наявність знань з фізіології травлення, режиму й раціону харчування, кількості та якості їжі, питного режиму, способів приготування, споживання, умов зберігання, правил поєднання, особливостей впливу різних продуктів на психофізіологічний стан людини тощо і практичну реалізацію зазначених знань.