Публікації про університет

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Документ
    Звіт ректора Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Лянного Ю. О. за 2022 рік
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2022)
    Звітна доповідь ректора, професора Юрія Олеговича Лянного на конференції трудового колективу СумДПУ імені А. С. Макаренка. Видання інформує про роботу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка у 2022 році. У ньому йдеться про освітню, навчально-методичну, науково-дослідну та виховну роботу; кадрове, організаційне, фінансово-економічне, інформаційно-технічне забезпечення підготовки фахівців; подається інформація про додаткові освітні послуги, працевлаштування, міжнародне співробітництво.
  • Документ
    Звіт ректора Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Лянного Юрія Олеговича за 2021 рік
    (2021) Лянной Юрій Олегович; Liannoi Yurii Olehovych
    Звітна доповідь ректора, професора Юрія Олеговича Лянного на конференції трудового колективу СумДПУ імені А. С. Макаренка. Видання інформує про роботу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка у 2021 році. У ньому йдеться про освітню, навчально-методичну, науково-дослідну та виховну роботу; кадрове, організаційне, фінансово-економічне, інформаційно-технічне забезпечення підготовки фахівців; подається інформація про додаткові освітні послуги, працевлаштування, міжнародне співробітництво.
  • Документ
    Навчально-науковий інститут педагогіки і психології: 20 років творчого горіння, пошуків і злетів
    (2021)
    Книга присвячена знаковій події в освітньому просторі не лише Слобожанщини, а й України загалом – 20-річчю Навчально-наукового інституту педагогіки і психології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка. Зародившись як соціально-гуманітарне відділення історичного факультету, НН ІПП стрімко розширював навчальні горизонти й підкорював наукові вершини, і нині це один із провідних структурних підрозділів СумДПУ імені А.С. Макаренка, на який рівняються, у якого переймають досвід. Видання містить спогади й відомості про те, як і завдяки кому інституту вдалося досягти таких непересічних результатів. За кожним фактом, прізвищем, здобутком – невтомна праця, непоборне прагнення рухатися вперед і неосяжна любов до обраної професії. Книга розрахована на педагогічну спільноту й майбутніх здобувачів освіти, а також буде цікавою іншим категоріям читачів.
  • Документ
    Путівник абітурієнта та першокурсника
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2021) Пшенична Любов Василівна; Pshenychna Liubov Vasylivna; Ячменик Марина Михайлівна; Yachmenyk Maryna Mykhailivna; Горбатенко Ірина Сергіївна; Horbatenko Iryna Serhiivna
    Путівник розширить уявлення про структуру, освітній процес, досягнення Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка як одного з кращих навчальних закладів Сумщини та України.
  • Документ
    Спортивній кузні Сумщини – 40
    (2020) Осташевський Михайло Леонідович; Ostashevskyi Mykhailo Leonidovych
    Історико-публіцистичне видання про створення, розвиток і сьогодення Навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, досягнення його студентів і викладачів у спорті, науці, громадському житті. Книга ілюстрована історичними фото, містить інформацію про історію створення і потенціал інститутських кафедр, статистичний матеріал про спортивні досягнення студентів інституту на найпрестижніших міжнародних змаганнях з олімпійських і неолімпійських видів спорту, високі державні нагороди і почесні звання, галузеві відзнаки викладачів і студентів інституту.
  • Документ
    Звіт ректора Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Лянного Юрія Олеговича за 2015–2020 роки
    (2020) Лянной Юрій Олегович; Liannoi Yurii Olehovych
    Звітна доповідь ректора, професора Юрія Олеговича Лянного на конференції трудового колективу СумДПУ імені А. С. Макаренка. Видання інформує про роботу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка за період 2015– 2020 років. У ньому йдеться про освітню, навчально-методичну, науково-дослідну та виховну роботу; кадрове, організаційне, фінансово-економічне, інформаційно-технічне забезпечення підготовки фахівців; подається інформація про додаткові освітні послуги, працевлаштування, міжнародне співробітництво.
  • Документ
    Звіт ректора Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Лянного Юрія Олеговича за 2019 рік
    (ФОП Цьома С. П., 2019) Лянной Юрій Олегович; Liannoi Yurii Olehovych
    Звітна доповідь ректора, професора Юрія Олеговича Лянного на конференції трудового колективу СумДПУ імені А. С. Макаренка. Видання інформує про роботу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка у 2019 році. У ньому йдеться про освітню, навчально-методичну, науково-дослідну та виховну роботу; кадрове, організаційне, фінансово-економічне, інформаційно-технічне забезпечення підготовки фахівців; подається інформація про додаткові освітні послуги, працевлаштування, міжнародне співробітництво.
  • Документ
    Макаренківська alma mater
    (2019) Осташевський Михайло Леонідович; Ostashevskyi Mykhailo Leonidovych
    У грудні 2019 року Сумський державний педагогічний університет імені А. C. Макаренка святкує свій 95-річний ювілей. За цей невеликий в історичному сенсі проміжок часу заклад вищої освіти зробив кілька потужних кроків вперед, кардинально змінив свій статус, справив помітний вплив на формування історії та інфраструктури обласного центру, дав місту над Пслом, регіонам Сумщини й України кілька десятків тисяч висококваліфікованих фахівців освітянської справи. Нині СумДПУ – один із провідних педагогічних закладів вищої освіти України.
  • Документ
    Звіт ректора Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Лянного Юрія Олеговича за 2018 рік
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2018) Лянной Юрій Олегович; Liannoi Yurii Olehovych
    Звітна доповідь ректора, професора Юрія Олеговича Лянного на конференції трудового колективу СумДПУ імені А. С. Макаренка. Видання інформує про роботу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка у 2018 році. У ньому йдеться про освітню, навчально-методичну, науково-дослідну та виховну роботу; кадрове, організаційне, фінансово-економічне, інформаційно-технічне забезпечення підготовки фахівців; подається інформація про додаткові освітні послуги, працевлаштування, міжнародне співробітництво.
  • Документ
    Звіт ректора Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Лянного Юрія Олеговича за 2017 рік
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017) Лянной Юрій Олегович; Liannoi Yurii Olehovych
    Звітна доповідь ректора, професора Юрія Олеговича Лянного на конференції трудового колективу СумДПУ імені А. С. Макаренка. Видання інформує про роботу Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка у 2017 році. У ньому йдеться про освітню, навчально-методичну, науково-дослідну та виховну роботу; кадрове, організаційне, фінансово-економічне, інформаційно-технічне забезпечення підготовки фахівців; подається інформація про додаткові освітні послуги, працевлаштування, міжнародне співробітництво.