Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Документ
    Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника
    (CумДПУ імені А. С. Макаренка, 2023)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників усеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника». Проблематика наукових розвідок: формування педагогічної майстерності фахівця під час війни у вимірах педагогіки добра академіка НАПН України Івана Андрійовича Зязюна; проведення занять в умовах змішаного та дистанційного навчання, формування ключових компетентностей мовної особистості учня/студента; академічної доброчесностіособистості в епоху цифрових технологій; медіакультури та інфомедійної грамотності учителя/викладача/учня, питання лінгвістики та літературознавства. Збірник рекомендовано для широкого кола фахівців.
  • Документ
    Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2022)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників усеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника». Проблематика наукових розвідок: формування педагогічної майстерності фахівця під час війни у вимірах педагогіки добра академіка НАПН України Івана Андрійовича Зязюна; проведення занять в умовах змішаного та дистанційного навчання, формування ключових компетентностей мовної особистості учня/студента; академічної доброчесності особистості в епоху цифрових технологій; медіакультури та інфомедійної грамотності учителя/викладача/учня, питання лінгвістики та літературознавства.
  • Документ
    Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника
    (СумДПУ ім. А. С. Макаренка, 2021)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників ІV всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника». Проблематика наукових розвідок: формування педагогічної майстерності фахівця у вимірах педагогіки добра академіка НАПН України Івана Андрійовича Зязюна; проведення занять в умовах змішаного навчання, формування ключових компетентностей мовної особистості учня/студента; академічної культури і академічної доброчесності особистості в епоху цифрових технологій; медіакультури та інфомедійної грамотності учителя/викладача/учня. Матеріали конференції подано в авторській редакції. Збірник рекомендовано для широкого кола фахівців.
  • Документ
    Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2020)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників ІV всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника». Проблематика наукових розвідок: формування педагогічної майстерності фахівця у вимірах педагогіки добра академіка НАПН України Івана Андрійовича Зязюна; проведення занять в умовах змішаного навчання, формування ключових компетентностей мовної особистості учня/студента; академічної культури і академічної доброчесності особистості в епоху цифрових технологій; медіакультури та інфомедійної грамотності учителя/викладача/учня. Збірник рекомендовано для широкого кола фахівців.
  • Документ
    Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника
    (СумДПУ ім А. С. Макаренка, 2019-12)
    У збірнику представлено узагальнені результати досліджень учасників ІІІ всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації в освіті і педагогічна майстерність учителя-словесника». Проблематика наукових розвідок: педагогічна майстерність учителя у вимірах інноваційних підходів; режисура педагогічної дії учителя; сучасний урок в умовах імплементації Концепції «Нова українська школа»; евристичні технології у фаховій підготовці майбутнього вчителя; професійна комунікація у добу цифрових технологій. Збірник рекомендовано для широкого кола фахівців, які цікавляться проблемами освіти.